LED skærme til kommuner

LED skærme til kommuner er en effektiv og moderne løsning til at formidle information til borgerne. Med deres skarpe billede, høje synlighed og fleksibilitet kan kommunerne hurtigt opdatere indhold og nå ud til et bredt publikum. LED skærme kan bruges til alt fra trafikopdateringer og offentlige meddelelser til at fremme lokale events og initiativer.

Til Fredericia Kommune har vi designet og produceret en af de største fritstående LED-skærme i Danmark

Selve skærmen er 8 kvadratmeter og står på ét elegant ben, med en totalhøjde på 7 meter – en ægte blikfanger!

Vores skærme er danskproducerede og designet til at modstå det hårde nordiske klima, med nøje udvalgte materialer, som sikrer lang levetid og høj kvalitet.

Med denne løsning har Fredericia fået en topmoderne og robust skærm.

Nye LED-pyloner ved indfaldsvejene i Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune har i samarbejde med Vang & Karlskov installeret syv moderne LED-pyloner ved kommunens indfaldsveje. De nye pyloner giver mulighed for at præsentere vigtig information og opdateringer til borgere og besøgende i området.

Information og markedsføring på skærmene
Skærmene bliver et vigtigt redskab for kommunen til at kommunikere relevante beskeder, som f.eks. trafikopdateringer, arrangementer og andre offentlige meddelelser. Derudover åbnes der op for, at lokale foreninger og seværdigheder kan benytte skærmene til markedsføring af deres aktiviteter og tilbud. Dette skaber en unik platform for at fremme fællesskab og kulturelle oplevelser i Syddjurs Kommune.

Et grønnere valg
Valget af LED-teknologi er også en del af Syddjurs Kommunes bæredygtige initiativer. LED-skærmene bruger betydeligt mindre energi end traditionelle informationsløsninger, hvilket er med til at reducere kommunens samlede CO2-aftryk.
De nye pyloner er allerede i drift, og vi ser frem til at udnytte deres potentiale til gavn for både borgere og besøgende i Syddjurs Kommune.

Skal vi hjælpe jer med en LED skærm?

Ring direkte på +45 70 20 06 16 eller fang os på info@vangogkarlskov.dk

Tag fat i os og få et uforpligtende tilbud

Tag fat i os til en uforpligtende snak om LED skærme

Få et tilbud på

LED skærme til kommuner

Skriv dit navn, e-mail og en kort besked med dine ønsker nedenfor i formularen og så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et personligt tilbud lige efter dine ønsker.

Christian Vang Nielsen & Henrik Karlskov – partnere i Vang og Karlskov

Få hele vores produktkatalog tilsendt med det samme

Udfyld formularen og modtag hele vores produktbrochure på mail med det samme.
Navn *
Email *
Telefon *